Ηλεκτρονική Εγγραφή

Για να συμμετέχετε στη Δράση και να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία του eTwinning, αρκεί η  ηλεκτρονική σας εγγραφή στην πλατφόρμα του eTwinning: www.etwinning.net.

Δικαίωμα εγγραφής στην πλατφόρμα έχουν μόνο εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων από όλες τις βαθμίδες και τύπους εκπαίδευσης που είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας (προσχολική, δημοτική, μέση, γενική, τεχνική, επαγγελματική και ειδική εκπαίδευση).

Oι μαθητές αν και δεν εγγράφονται στην πλατφόρμα, έχουν ενεργή συμμετοχή στη Δράση και πρόσβαση σε συγκεκριμένα εργαλεία, εφόσον οι εκπαιδευτικοί τους, τους προσκαλέσουν με ατομικά ονόματα χρήστη και κωδικούς.

Eυελιξία

Τα έργα eTwinning δε λαμβάνουν επιχορήγηση, για αυτό και δεν υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την εγγραφή των εκπαιδευτικών και των σχολείων τους στην πλατφόρμα, ούτε και για την υποβολή έγκρισης ενός έργου.

Επίσηςδεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των έργων στα οποία μπορεί να εμπλακεί ένα σχολείο ή ένας εκπαιδευτικός, ούτε ελάχιστη ή μέγιστη διάρκεια ενός έργου eTwinning.

Συμμετέχουσες Χώρες

Στη Δράση συμμετέχουν όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε, η Αλβανία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Ισλανδία, η Νορβηγία, η Σερβία, η Τουρκία και η ΠΓΔΜ καθώς επίσης και οι χώρες του eTwinningPlus: Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Ουκρανία, Μολδαβία, Γεωργία και Τυνησία.

Περισσότερες Πληροφορίες